Er waren eens…

4 paar rode schoentjes…

Laat je onderdompelen in een eeuwenoud sprookje.

Nee, geen stoffig oud verhaaltje maar een wervelend muzikaal sprookje, de vertelling van de dansende rode schoentjes…

Tijdens deze interactieve kindervoorstelling vol zang en dans maak je kennis met feeërieke sprookjesmuziek, gebracht door het fluitkwartet 4beauforte. Hierbij zullen u en de kinderen de familie van de dwarsfluit aan het werk zien.

De speciaal gecomponeerde muziek kwam tot stand door een samenwerking met de gedreven compositieklas van Jeroen D’hoe aan LUCA School of Arts (Campus Lemmensinstituut). Deze muziek tilt, samen met de unieke en sfeerscheppende prenten, het sprookje van de rode schoentjes naar een hoger niveau.

Kruip samen met 4beauforte in de rode schoentjes van Karen en herontdek het verhaal van het meisje dat niet kon stoppen met dansen.

Tijdens deze wonderlijke vertelling komen je eigen dansschoentjes zeker van pas, want stilzitten zal niet lukken!


Wie?

Wat?

Duur?

Meer info?

Kinderen van 5-9 jaar (met of zonder ouders)

Een interactief muzikaal sprookje, gebracht door 4beauforte

55 minuten

www.4beauforte.be
4beauforte@gmail.com

Deze voorstelling is een samenwerking tussen het fluitkwartet 4beauforte (Annelies De Dauw, Esther-Ellen van der Veen, Hannelore Bollen en Liesbet Vanherck) en de compositieklas van Jeroen D’hoe aan LUCA School of Arts (Anouck Vaassen, Dani Velasco, Els De Sadeleer, Joris D’hooghe en Marieke Van Ransbeeck). De prenten werden met zorg getekend door Karen Vande Casteele.